Inschrijfformulier dynamische schooldag

INSCHRIJFFORMULIER STUDIEAVOND DYNAMISCHE SCHOOLDAG

In schooljaar 2019/2020 organiseren we in Den Haag en Eindhoven een studieavond over de 'Dynamische schooldag'.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de studieavond in Den Haag en Eindhoven.
In Neede organiseren we in samenwerking met Beweeg Wijs een hele studiedag rondom Bewegend leren. Die inschrijving is op dit moment nog niet geopend.

Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging. Een factuur en verdere informatie ontvangt u na verloop van tijd.

Woon je niet in de buurt van Den Haag of Eindhoven? Incompany zijn er ook mogelijkheden. Heb je hier vragen over, neem dan gerust contact met ons op (info@allesinbeweging.net)

Controleer uw e-mailadres goed.
Hierop ontvangt u de bevestiging en verdere informatie over de studiedag.

Let op: we hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Schrijft u zich pas vlak voor studiedag in? Dan geldt dat het bedrag vóór aanvang van de studieavond op onze rekening dient te staan. Mogelijk ontvangt u de factuur in uw spam-box

* Deze MAP bestaat uit 45 tot 50 gelamineerde beweegkaarten. Vanuit elke workshop (5) zijn 10 beweegkaarten terug te vinden in de map. Dus ook als u een bepaalde workshop niet gevolgd heeft krijgt u doormiddel van de map toch de praktische handvatten aangereikt om direct mee aan de slag te gaan.

Workshops Ik schrijf mij in voor: (3 workshops en 1 reserve workshop)

Overzicht workshops
1. Dynamische schooldag - Wim van Gelder
2. Meer en leuker bewegen op het schoolplein - Bastiaan Goedhart
3. Meer bewegen in de klas - Hans Stroes
4. Bewegen rekenen op het schoolplein - Ron ten Broeke
5. Letterhinkelen; leer sneller en leuker spellen - Wendy Bezemer

In het geval van de studentenkorting dient u uw privé adres op te geven (niet het adres van een school).


Komt u met meerdere collega's?

En wilt u 1 gezamenlijke factuur ontvangen? Vul dan hieronder de voor- en achternamen in van uw collega's. Let op: uw collega's dienen zich wel afzonderlijk in te schrijven i.v.m. de workshopkeuzes en andere informatie die voor ons van belang is.

Aanvullende informatie:

• Is uw school lid van de stichting MRT? Maximaal twee personen komen in aanmerking voor de korting van € 10,-.
• Informatie: voor informatie m.b.t. de inschrijving en de studieavond kunt u mailen naar info@allesinbeweging.net of bellen met 0512-88 08 51 
• Annulering: er worden kosten in rekening gebracht bij annulering binnen 2 weken voor de studiedag of de deelnemer mag een vervanger afvaardigen. Lees hier over de algemene voorwaarden en annulering.