Studiedag Buitenspelen

INSCHRIJFFORMULIER STUDIEDAG BUITENSPELEN

Op woensdag 17 mei 2017 vindt de studiedag 'Buiten spelen' plaats in Amersfoort. 

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de studiedag. Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging. Een factuur en verdere informatie ontvangt u na verloop van tijd. 

Bekijk hieronder nog eens de workshopbeschrijvingen.

Workshops Ik schrijf mij in voor: (3 workshops opgeven in volgorde van belangstelling)


Komt u met meerdere collega's?

En wilt u 1 gezamenlijke factuur ontvangen? Vul dan hieronder de voor- en achternamen in van uw collega's. Let op: uw collega's dienen zich wel afzonderlijk (en tegelijk) in te schrijven i.v.m. de workshopkeuzes en andere informatie die voor ons van belang is.


Aanvullende informatie:

• Bij inschrijving na 7-05-2017 geen garantie voor voorkeurskeuze: voor inschrijvingen die later binnen komen dan de 10e kunnen we niet garanderen dat indeling naar de voorkeurkeuzes van de workshops nog lukt. 
• Informatie: voor informatie m.b.t. de inschrijving en de studiedag kunt u mailen naar info@allesinbeweging.net of bellen met 0512-584554 
• Annulering: er worden kosten in rekening gebracht bij annulering binnen 2 weken voor de studiedag of de deelnemer mag een vervanger afvaardigen. Lees hier over de algemene voorwaarden en annulering.