Inschrijven MRT opleiding of cursus

INSCHRIJFFORMULIER MRT opleiding/ cursus

In september 2020 start de MRT opleiding in diverse opleidingsplaatsen: o.a. in Amsterdam, Breda, Drachten, Almelo of Zwolle en Venlo. Dit kan ook incompany. Dit kunt u aangeven bij opmerkingen. Het is ook mogelijk om voor een afzonderlijke MRT cursus in te schrijven. Ook dat is incompany mogelijk.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de MRT opleiding of een afzonderlijke MRT cursus. Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw inschrijving. Een factuur en verdere informatie volgt na verloop van tijd. Hans Stroes en Wim van Gelder informeren u over het deelnemersaantal, het al dan niet doorgaan van de MRT opleiding of cursus, de cursus locatie en andere details.


Let op: vul hierboven uw naam in zoals u deze op uw diploma/certificaat wilt ontvangen. Bijvoorbeeld: M.P.T.D. de Vries - Jager. Een andere optie: Leon Jongsma

Controleer uw e-mailadres goed.
Hierop ontvangt u de bevestiging en verdere informatie over de cursus/opleiding

Meestal worden de diploma's/ certificaten persoonlijk uitgereikt, maar soms komt het voor dat we deze via de post versturen.

Bovengenoemde kosten zijn inclusief studiemateriaal.

Aanvullende informatie:

• Afhankelijk van het deelnemersaantal wordt besloten of de MRT opleiding of cursus al dan niet doorgaat.
• Informatie: voor informatie m.b.t. de opleiding of losse cursus kunt u mailen naar info@allesinbeweging.net of bellen met 0512-880851 
Algemene voorwaarden en annulering: er worden kosten in rekening gebracht bij annulering binnen 2 weken voor de MRT cursus of opleiding of de deelnemer mag een vervanger afvaardigen. Lees hier de >> algemene voorwaarden en annulering.