Inschrijven Studiedag Basislessen 2020

RESERVELIJST STUDIEDAG HILVERSUM

Datum: 11-12-2019
Tijd: 15.00 uur 

Op woensdag 22 januari 2020 vindt de 10e editie van de studiedag Basislessen bewegingsonderwijs plaats in Hilversum. 

Helaas is de officiële inschrijving hiervoor gesloten. U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven op de reservelijst. Mochten er toch nog plekken vrij komen dan nemen wij contact met u op.

...............................................................................................................

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de reservelijst van de studiedag. Elke deelnemer dient zich individueel in te schrijven. Na inschrijving ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging van uw inschrijving op de reservelijst

 

 

Bekijk hieronder nog eens de workshopbeschrijvingen (klik op de folder).


 

.....................▽  inschrijformulier  reservelijst  ▽......................................................

Let goed op hoofdletters, etc. Uw naam wordt zoals hierboven ingevuld gebruikt op uw deelname certificaat.

Controleer uw e-mailadres goed.
Hierop ontvangt u de bevestiging en verdere informatie over de studiedag.


Factuur gegevens

Let op: we hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. Schrijft u zich pas vlak voor studiedag in? Dan geldt dat het bedrag vóór aanvang van de studiedag op onze rekening dient te staan. Mogelijk ontvangt u de factuur in uw spam-box.

Workshops Ik schrijf mij in voor: (3 workshops opgeven in volgorde van belangstelling)

I.v.m. de beperkte parkeermogelijkheden raden wij u aan om met het openbaar vervoer te reizen. Komt u wel met de auto, onderzoek dan s.v.p. de mogelijkheid om te carpoolen (zie deelnemerslijst of vraag ons). Mogelijk wijzen we u van te voren per e-mail een parkeerplek toe om het parkeren soepel te laten verlopen. En…… vertrek op tijd.


Komt u met meerdere collega's?

En wilt u 1 gezamenlijke factuur ontvangen? Vul dan hieronder de voor- en achternamen in van uw collega's. Let op: uw collega's dienen zich wel afzonderlijk en tegelijk in te schrijven i.v.m. de workshopkeuzes en andere informatie die voor ons van belang is.


Aanvullende informatie:

Wij doen ons uiterste best iedereen bij minimaal 2 van de opgegeven voorkeurskeuzes in te delen. Bij inschrijving na 1-01-2020  kunnen we niet garanderen dat indeling naar de voorkeurkeuzes van de workshops nog lukt.
• Een week van te voren ontvangt u de informatie m.b.t. de workshopindeling, informatie omtrent parkeren, etc.
• Is uw school lid van de stichting MRT? Maximaal twee personen komen in aanmerking voor de korting van € 10,-.
• Informatie: voor informatie m.b.t. de inschrijving en de studiedag kunt u mailen naar info@allesinbeweging.net of bellen met 06-45319778
• Annulering: er worden kosten in rekening gebracht bij annulering binnen 2 weken voor de studiedag of de deelnemer mag een vervanger afvaardigen. Lees hier over de algemene voorwaarden en annulering.
• Afmelden/annuleren: 
indien u zich wilt afmelden dan dient u dit per e-mail te doen naar hans@stroesinbeweging.nl (bij een afmelding gelden onze algemene voorwaarden). Wanneer u niet binnen 2 dagen een reactie hebt ontvangen is uw afmelding niet bij ons aangekomen.